Tarih: 13.04.2022 13:46

Kaymakamlık Binasında yıkımında sona gelindi JANDARMA BİNASI DA YIKILDI

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakamlık Binasında yıkımında sona gelindi

JANDARMA BİNASI DA YIKILDI

Gölcük Hükümet Konağı binası yapılan incelemeler sonrasında depreme dayanıksız olduğu tespit edilmiş ve kısa sürede tahliye edilerek yıkımı gerçekleşmişti. Hükmet Konağının yıkımının tamamlanmasının ardından Jandarma Komutanlığı binasının da yıkımı gerçekleşti.

Aynı firma tarafından yıkıldı

Esser Yıkım Firması tarafından 15 Şubat’ta yıkımına başlanan ve hiçbir sıkıntı yaşanmadan yıkımı gerçekleştirilen Hükümet Konağının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı binasının da yıkımı gerçekleşti. Aynı firma tarafından yıkılan İlçe Jandarma Komutanlığı binasının da tamamlanmasının ardından alanda yıkım işlemlerinin tamamlanacağını ifade eden Yıkım firması yetkileri bir aksilik olmazsa Pazar gününe kadar yıkım çalışmasını tamamlamayı planladıklarını ifade ettiler.

Pazar gününe kadar çalışmanın tamamlanması bekleniyor

15 Şubat’ta başlanan ve büyük bir titizlikle yıkımı gerçekleştirilen Hükümet Konağının ardından Esser Yıkım Firması tarafından ihalesi alınan İlçe Jandarma Komutanlığı binası da geçtiğimiz gün yıkıldı. Enkaz kaldırma işleminin ardından çalışmalarının sona ereceğini ifade eden Yıkım Firması yetkilileri, çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ve en geç Pazar günü alanda çalışmanın sona ereceğini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —