Tarih: 20.09.2020 12:25

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz oğlunu evlendirdi ZELİHA VE BARANSEL ÇİFTİ DÜNYAEVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz’ın oğlu Baransel Yılmaz, Zeliha Türker ile 18 Eylül 2020 Cuma akşamı Saklı Bahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen görkemli nikah töreni ile dünyaevine girdi.

Reyhan Türker ve İsmet Türker çiftinin güzeller güzeli kızları Zeliha Türker ile Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz ve Necla Yılmaz çiftinin yakışıklı oğulları Baransel Yılmaz mutlu birlikteliklerini görkemli nikah töreniyle taçlandırdı.

Nikah törenine katılım yoğun oldu

Nikah Törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçemizin Siyasi Parti Başkan, temsilci ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kaymakamlık Daire Müdürleri ve personeli ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Genç çiftin nikahını Başkan Sezer kıydı

Zeliha ve Baransel çiftinin heyecanı ve güzelliği görenleri büyülerken, Genç Çift bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevenlerine teşekkür ettiler. Genç Çiftin nikahını Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaparken, çiftin şahitliklerini de Kaymakam Cengiz Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral yaptı. Nikah töreninde Covid-19 kurallarına harfiyen uyulurken, Yılmaz ve Türker aileleri davetlileri en güzel şekilde ağırladı. Bizde Gazetemiz adına Genç Çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —