Tarih: 19.01.2024 14:23

Kaymakamlıktan 750 Aileye KÖMÜR DAĞITIMI

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakamlıktan 750 Aileye

KÖMÜR DAĞITIMI

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan kömür yardımları bu sene de devam etti. Gölcük’te bu sene 750 aileye birer ton kömür yardımı yapıldı.

Belirlenen ailelere 1 ton kömür yardımı yapıldı

Gerçekleştirilen kömür yardığı konusunda yapılan açıklamada, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bu sene belirlenen 750 ihtiyaç sahibi ailemize birer ton kömür yardımı yaptık. Bu sene yüklenici nakliye firmamız vakıf görevlilerimizle birlikte kömürleri ailelere teslim ettik. Kömür yardımlarımızın dışında vakıf olarak yine ihtiyaç sahibi kişilere ve ailelere ayrıca ayni ve nakdi olarak yardımlarımız devam etmektedir” dedi.

Kömür alan aileler denetleniyor

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan kömür yardımı sonrası ailelerin denetlendiği ifade eden yetkililer, “Gölcük’te bu yıl belirlenen 750 aileye kömür yardımlarımız yaptık. Tabi kömür yardımlarımız ailelerin kullanmaları için yapılıyor. Kömür yardımı yapılan ailelerin kömürleri kullanmak yerine satmaları halinde ailelere cezai işlem uygulanmakta ve bir sonraki yıl kömür yardımı yapılmamaktadır. Bu nedenle ailelerin bu hususta dikkatli olmaları özellikle uyarıyoruz” denildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —