Tarih: 02.07.2019 14:47

Kedi kısırlaştırma operasyonları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kedi kısırlaştırma operasyonları devam ediyor

Sokak kedilerinin kısırlaştırılması yönünde hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Mobil Aracı Değirmendere Kerimağa Rampası’nda pazartesi günleri sokak kedilerini kısırlaştırmaya devam ediyor.

Pazartesi günleri Değirmendere Kerimağa Rampasında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, evinin önünde kedi besleyen vatandaşlara mobil araçlarla kedi kısırlaştırma hizmeti veriliyor. Her gün farklı bir noktada hizmet veren Mobil araç pazartesi günleri Değirmendere Kerimağa Rampasında sokak kedilerini kısırlaştırma operasyonlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Uygulama sadece sokak kedilerine yönelik uygulanıyor.

Kediler tedavi ve bakım sürecinde hayvan severler tarafından sahiplendiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü sokak hayvanları kısırlaştırma ve rehabilitasyon mobil aracı ile Değirmendere Kerimağa Rampasında sokak kedilerini ücretsiz kısırlaştırma işlemine devam ediyor.  Her pazartesi uygulanan hizmet randevu sistemiyle çalışıyor.  Randevu almak için 153 randevu sisteminden randevu alınması gerekiyor. Veteriner hekim ve teknisyen tarafından gerçekleştirilen işlem sonrasında kısırlaştırılan  kedilerin aşıları yapılarak kediyi getiren hayvan severlere teslim ediliyor.  Kediler tedavi ve bakım sürecinde hayvan severler tarafından sahiplendiriliyor. Bakımları tamamlandıktan sonra kediler doğal yaşam alanlarına bırakılıyor. Kedilerini kısırlaştırmak isteyen vatandaşların öncelikle kedilerin sokak hayvanı olduğuna dair ilçe belediyelerinden yazı alması gerekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —