Tarih: 04.10.2020 15:58

Kendi sahamızda 2-1 mağlup olduk GÖLCÜKSPOR PERİŞAN

Facebook Twitter Linked-in

Kendi sahamızda 2-1 mağlup olduk

GÖLCÜKSPOR PERİŞAN

Misli. Com 3 Lig 3 Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor evimizde oynadığımız maçta Karşıyakaspor’a 2-1 mağlup olduk.

Evimizde bir kez daha 3 puan bırakmış olduk

Yenilgiye abone olan ekibimiz büyük bir çöküş yaşarken taraftarlarda öfkeli. Daha maçın başında 8. dakikada Oğuzhan Türkmen ile 1-0 öne geçen ve maç için taraftarları ümitlendiren kırmızı siyahlılar 29. dakikada penaltıda Doğukan İnci’nin topları ağlarla buluşturmasını  engel olamayınca maçın ikinci yarısına daha etkili bir oyunla başlayan Karşıyakaspor’da Hakan Kuş’un 53.  dakikada skoru 2-1 lehine çeviren konuk ekip böylece öne geçti. Gölcükspor beraberlik için ne kadar çaba sarf etsede rakip takım gole izin vermeyince evimizde bir kez daha 3 puan bırakmış olduk. Ligde henüz puanı bulunmayan Gölcükspor kötü gidişe dur demek için mutlaka gerekli tedbirleri alarak bir an önce düzlüğe çıkacak yolu bulmalı. Önümüzdeki hafta petrolspor’la deplasmanda oynayacağımız maç Gölcükspor’un gidişatı için önemli bir mücadele olacak.

STAD Gölcük Şehir

HAKEMLER: Yusuf Alper Abalı (**), Fırat Olgun (**), Yahya Kemal Yurtbilir (**)

GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün (**), Kadir Öğe (**), Veli Ortakcı (**), Oğuzhan Türkmen (***), Furkan Özyapı (*), (Dk 67 Coşkun Güner *) Batuhan Boyoğlu (*), Barış Şaffak (**), Ali Mert Işık (*), Selçuk Çalışır (*), Tayfun Bebek (*), (Dk. 45Barış Şen *), Berkan Durdu (*) (Dk. 67 Furkan Yiğit *)

KARŞIYAKA: Erdoğan Açar (**), Cenk Özbey (**), Mustafa Aşan (***), Arif Cılak (**), Doğukan İnci (***), (Dk. 85 Battal Demirbilik *), Hakan Kuş (***), Mustafa Değirmenci (*), (Dk. 75 Namık Barış Çelik *), Muhammet Fatih Öztekin (**), Metin Peken (**), Onur Kıntaş (*), (Dk. 38 Burak Karapınar *), İlyas Kahraman (**)

GOLLER: Dk 7 Oğuzhan Türkmen  (Gölcükspor) Dk 28 (pen) Doğukan İnci Dk. 53 Hakan Kuş (Karşıyakaspor )

SARI KARTLAR: Dk 39 Metin Peker Dk. 48 Arif Calık (Karşıyaka) Dk. 42 Ali Mert Işık Dk. 72 Batuhan Boyoğlu (Gölcükspor)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —