Tarih: 27.03.2022 11:27

Kent Kart Dolum Cihazları kolaylık sağlıyor VATANDAŞLAR, ‘SAYILARI ARTTIRILMALI’

Facebook Twitter Linked-in

Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların daha kolay, daha pratik bir şekilde kartlarının dolumunu yapabildiği cihazlar, Gölcük’ün çeşitli noktalarına konulmuş, bu durum vatandaşları oldukça memnun etmişti. Geçtiğimiz günlerde Anıtpark’ta bulunan Kent Kart Dolum Cihazı bakım yapılmak üzere yerinden kaldırılmıştı. Cihazın bakımı yapıldıktan sonra cihazı yine aynı yerine konularak, hizmete açıldı.

Cihazlar belirli periyotlarda bakıma alınıyor

Gün içinde vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan Kent Kart Dolum cihazlarının ilçemizdeki sayılarının daha da arttırılması isteniyor. İlçemizde yoğun bir şekilde kullanılan Cihazlar belirli periyotlarda bakıma alınarak, vatandaşların hizmetine yeniden sunuluyor. Geçtiğimiz günlerde Anıtpark’ta bulunan Kent Kart Dolum Cihazı bakım yapılmak üzere yerinden alınmıştı. Cihazın kaldırıldığını sanan bazı vatandaşlar duruma tepki göstermişti. Fakat bakımı yapılan cihaz kısa süre sonra yine aynı yerine konularak, vatandaşların hizmetin sunuldu.

‘Cihaz sayıları daha da yaygınlaşmalı’

Kent Kart Dolum Cihaz sayılarının daha da yaygınlaşmasını isteyen bazı vatandaşlar, ‘Bu cihazlar günlük hayatımızda işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Cihazların sayılarının artması bu hizmetten daha da fazla yararlanmamıza neden olacak. Geçtiğimiz günlerde Anıtpark’ta bulunan cihaz yerinden alınarak, bakım yapıldı. Bunun için yetkililere teşekkür ediyor, daha birçok alana bu cihazların konulmasını istiyoruz’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —