Tarih: 01.11.2018 14:23

Kent Konseyi Kadın Meclisi açtıkları stant ile büyük beğeni aldı EL EMEĞİ ÜRÜNLERE İLGİ YOĞUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Kent Konseyi Kadın Meclisi açtıkları stant ile büyük beğeni aldı

EL EMEĞİ ÜRÜNLERE İLGİ YOĞUNDU

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi hanımların kendi el emekleri ürünlerinin satışa sunulduğu stantlarını bu hafta Adnan Menderes İş Merkezi’nin arkasında açtı. Geçtiğimiz gün açılan stant Gölcük halkından yoğun ilgi gördü.

Bütün ürünler el emeği göz nuru

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlar her hafta Cuma günleri Gölcük Sanat Galerisi Kültür Merkezi’nde açtıkları stantlarını bu sefer Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında açtılar. Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınların kendi el emeği göz nuru ürünleri sergiledikleri standa Gölcük halkı yoğun ilgi gösterirken, Gölcük halkı en az ayda bir kez bu alanda stant açılmasını istediklerini ifade ettiler.

Ayda bir kez standın açılması isteniyor

Her Cuma Gölcük Sanat Galerisi Kültür Merkezi’nde açtıkları stant ile büyük beğeni alan Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlar dün de Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında açtıkları stant ile büyük beğeni aldılar. Her Cuma Sanat Sokak’ta ve ayda bir kez de Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda  stant açan Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlar Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında açtıkları stant Gölcük Halkı tarafından çok beğenildi ve bundan sonra ayda bir kez bu alanda stant açılmasını istediklerini ifade ettiler.

Kendi ürünlerini satarak para kazanıyorlar

Stantlarında kendi el emeği göz nuru ürünleri sergileyen sattıkları ürünleri ile ev ekonomisine katkıda bulunan Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlar gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Stant sorumlusu Rahime Özcan yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi bizlere çok güzel bir imkan sağlıyor. Her birimiz kendi el emeği göz nuru ürünlerimiz satarak para kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanat Sokak’ta Gölcük halkından çok güzel bir görüyoruz. Fakat bugün de burada stant açmak istedik ve burada da çok güzel bir ilgiyle karşılandık. Hatta bize ayda bir kez burada stant açmamızı istedikleri ifade ettiler. Eğer bu yönde bir karar alınırsa Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda olduğu gibi bu alanda da ayda bir stant açabiliriz. Bize böyle bir imkan verdikleri için Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanımız Nurten Turnalı ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —