Tarih: 11.03.2024 13:39

Kent Konseyi Kadın Meclisi Gölcük’teki eserleri kadınlara tanıtıyor ‘BİRLİKTE GEZELİK YERİNDE GÖRELİM’

Facebook Twitter Linked-in

Kent Konseyi Kadın Meclisi Gölcük’teki eserleri kadınlara tanıtıyor

‘BİRLİKTE GEZELİK YERİNDE GÖRELİM’

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Birlikte Gezelim Yerinde Görelim” Gezi Kültür Programı ile Gölcük Belediyesi’nin desteği ile Gölcük’te yapılan hizmet eserlerini Kadınlara tanıtıyor.

Eserler görücüye çıktı

Gölcük Belediyesi’nin ulaşım desteği ile yürütülen  “Birlikte Gezelim Yerinde Görelim” Gezi Kültür Programı ile Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, düzenledikleri turlar ile kadınlara Gölcük’te yapılan hizmetleri yerlerinde inceleme fırsatı sundular. Gezi turlarında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de kadınlara eşlik etti.

Hayata geçirilen eserleri yerlerinde incelediler

İki hafta önce Değirmendere Yalı Evleri’nde başlayan gezi turu ileGölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi, yönetimi eşliğinde kadınlar,Aquapark, Yukarı Değirmendere, Örcün ve Saraylı ile yeni açılacak olan Millet Parkı ve çeşitli eserleri yerinde görerek çalışmaları yakından incelediler. “Birlikte Gezelim Yerinde Görelim” Gezi Kültür Programı ile Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda son bulan gezi programında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldiler.

Gezi programı için teşekkür ettiler

Gölcük’te hayata geçirilen eserleri oldukça beğendiklerini ifade eden kadınlar, Gölcük Kent konseyi Kadın Meclisi Yönetimine böyle bir proje ile eserleri yerlerinde görme fırsatı verdikleri için teşekkür ederken, gezi programının sonunda kendilerine eşlik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de teşekkür ederken çalışmalarında başarılar dilediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —