Tarih: 30.10.2019 13:33

Kent Konseyi’nden Kızılay’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kent Konseyi’nden Kızılay’a ziyaret

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimi Kızılay Haftası münasebetiyle Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.,

Kızılay Haftası

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimi Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimine ziyaret etti.

Şentürk, ‘Sizler her türlü afetlerde halkımızın yanındasınız’

Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e teşekkür ederken, Kızılay’ın ülkemiz için çok değerli olduğunu ifade etti. Başkan Şentürk, ziyarette şu konuşmayı yaptı: ‘’29 Ekim-4 Kasım tarihleri Kızılay haftası. Kızılay ülkemizin en değerli derneklerinden birisidir. Bu güzel günde siz değerli dostlarımızın Kızılay Haftanızı kutluyorum.Sizler her türlü afetlerde halkımızın yanındasınız. Bu anlamda sizlerin bu özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Barış, ‘Bugün burada bizleri ziyaret ederek bizlere hem destek hem de güç verdiniz’

Başkan Barış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları belirtti: “Bu güzel ziyaretinizden dolayı yönetimim adına teşekkür ediyorum. Kızılay dediğiniz gibi; afet durumlarında yardıma muhtaç insanlara her zaman yardımda bulunuyoruz. Bugün burada bizleri ziyaret ederek bizlere hem destek hem de güç verdiniz. Ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —