Tarih: 02.02.2023 12:43

Kentsel Dönüşüm Projesi nedeniyle taşınmıştı ÇITIR MANAV YENİ ADRESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Kentsel Dönüşüm Projesi nedeniyle taşınmıştı

ÇITIR MANAV YENİ ADRESİNDE

İlçemizde 22 yıldır Preveze Caddesi No: 72 adresinde hizmet veren Çıtır Manav kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni adresinde hizmet vermeye başladı. Çıtır Manav artık Adnan Menderes İş Merkezi Balıkçılar Çarşısında hizmet verecek.

Hizmet vermeye başladı

Gölcük Merkez Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalarda hizmet veren iş yerleri yeni adreslerinde hizmet vermeye başladı. Bu iş yerlerinden biri de 22 yıldır Preveze Caddesi üzerinde hizmet veren Çıtır Manav oldu. Hasan Çıtır ve İrfan Uysal tarafından hizmet veren Çıtır Manav artık Adnan Menderes İş Merkezi Balıkçılar Çarşısı’ndan hizmet vermeye başladı.

22 yıl sonra yeni yerindeler

Yeni adreslerinde günlük taze sebze ve meyvelerin yanı sıra yöresel ürünler ile hizmet vermeye devam eden Hasan Çıtır ve İrfan Uysal yeni adreslerine müşterilerini beklediklerini ifade ettiler. Çıtır ve Uysal yaptıkları açıklamada, “22 yıl Preveze Caddesi üzerinde olan iş yerimizi Kentsel Dönüşüm Projesi nedeniyle kapatmak zorunda kaldık. Artık yeni adresimiz Adnan İş Merkezi Balıkçılar çarşısında. Günlük taze sebze ve meyvelerimiz ile Gölcük Halkına hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Trendyol ile eve teslimat yapıyorlar

Çıtır ve Uysal sözlerinin devamında, “Çıtır Manav olarak bizde trende uydun ve evlere servis hizmetimiz var. Bunun için Trendyol üzerinden sipariş verebilir ve eve teslimat yaptırabilirler” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —