Tarih: 16.01.2023 12:51

Kentsel Dönüşümde Yıkımlar başladı KAZASIZ BELASIZ OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Kentsel Dönüşümde Yıkımlar başladı

KAZASIZ BELASIZ OLSUN

Gölcük Merkez Mahallesi’nde gerçekleşecek olan Kentsel dönüşümde ilk kepçe bu sabah itibariyle vurulmaya başlandı. Yıkım yapılan cadde ve sokaklar çekilen setler ile kapatıldı.

Yollar setler ile kapatıldı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in adeta Ankara ve Gölcük arasında mekik dokuduğu Merkez Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde nihai sona gelinmiş ve işlemler başlamıştı.  Ev ve iş yerlerine 15 Ocak’a kadar verilen müddet ile bölgedeki iş yerleri yeni adreslerine taşınırken evlerde bir bir boşaltılmış ve sökme işlemleriyle evler yıkıma hazır hale getirilmişti. Bugün itibariyle de Gölcük’te yıkımlar resmi olarak başladı. Yıkım yapılan Preveze Caddesi ve 67. Sokak başta olmak üzere yıkım olan alanlar vatandaşların girmemeleri için setler ile kapatıldı.

Yıkımlar birçok noktada gerçekleşiyor

Ev ve iş yerlerine 15 Ocak’a kadar verilen müddetin dolmasının ardından Belediye ekipleri alanda gerekli hazırlıkları yapmış ve alan yıkıma hazır hale getirilmişti. Bugün itibariyle de yıkım ekipleri sabah saatlerinde alana girerek yıkıma başladı.  Kentsel Dönüşüm alanı içinde seri bir şekilde çalışan ekipler birden fazla noktada yıkımı gerçekleştirirken yıkılan binalardan çıkan demirler yıkım anında ayrılıyor. Yıkım sırasında ayrıca yıkılan binalara tazyikli su sıkılarak fazla tozun kalkması önleniyor. Yıkımların seri bir şekilde tamamlanıp alanın boşaltılması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —