Tarih: 28.09.2022 11:48

Kerimağa rampasında su birikintisi sorununa çözüm isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Kerimağa rampasında su birikintisi sorununa çözüm isteniyor

İlçemiz D-130 Karayolu Kerimağa rampasında her yağmur sonrası oluşan su birikintileri hem sürücüleri hem de yayaları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar bölgede oluşan su birikintisi sıkıntısına çözüm istiyor.

En çok yayalar mağdur oluyor

Her yağmur sonrası D-130 Karayolu Kerimağa rampasında bulunan bölgede oluşan su birikintisi hem araç sahiplerini hem de yayaları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar uzun yıllardır yaşadıkları bu sıkıntı nedeniyle çok sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek bölgede bir alt yapı çalışması yapılarak sıkıntının giderilmesini istediklerini ifade ettiler.

Alt yapı çalışması yapılmalı

Gölcük ile Değirmendere’nin orta kısmında kalan Kerimağa rampası inişinde bulunan üstgeçidin altında kalan bölümde oluşan su birikintisine çözüm isteniyor. Her yağan yağmur sonrası yolun sağ şeridinde biriken su birikintileri araçların yol üzerinde süratli geçtiği zaman kaldırımdan geçen kişilerin ıslanmasına sebebiyet veriyor. Vatandaşlar, yol üzerinde ve bunun gibi birçok noktada oluşan su birikintilerinin giderilmesi adına bir düzenleme yapılmasında fayda olduğunu dile getirdiler.

“Su birikintisi sorunun ortadan kaldırılmasını istiyoruz”

Yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlar, “Her yağmur sonrası yolun bu noktasında su birikintileri oluşuyor. Gün içerisinde buradan geçen birçok kişi, araçların hızlı gitmesi sebebiyle su sıçratması nedeniyle mağdur oluyor. Yaşanan bu sıkıntının önlenmesi adına yolun bu noktasında bir alt yapı çalışması yapılmasını ve su birikintisi sorunun ortadan kaldırılmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —