Keskin, gazetemize Halıdere’ye yapılması gerekenleri anlattı

Keskin, gazetemize Halıdere’ye yapılması gerekenleri anlattı

Keskin, gazetemize Halıdere’ye yapılması gerekenleri anlattı

Halıdere Yalı Mahallesi Muhtar Adayı Mesrur Keskin gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizi her gün takip ettiğini ifade eden Keskin ve takdir ettiğini söyleyen Muhtar adayı Keskin, Gazetemize yayın hayatında başarılar diledi. Keskin, yaptığı açıklamada, neden aday olduğunu açıklayarak, hedeflerini anlattı.

İstediğimiz hizmetler yapılmadı, dükkanlar açılmadı, kapandı

Açıklamalarına Halıdere’de yapılması gerekenleri anlatarak devam eden Muhtar Adayı Keskin ‘Halıderemiz deniziyle, sahiliyle, temiz su kaynaklarıyla, güzel havası ve yeşil bitki örtüsüyle iç içe ve yine güzel doğal yapısıyla her kesimin yaşadığı ve uğrak bir yer olan şirin bir beldemizdir. Depremden önce her kesimin yaşadığı bu şirin beldemizde, depremden sonra, hizmet eksikliğinden, insanlar buraları terk etmek zorunda kaldılar. İstediğimiz hizmetler yapılmadı, dükkanlar açılmadı, kapandı. Biz buna Halıdere’nin sakinleri olarak üzülüyoruz. Bizler Halıdere’mizde yollar, parklar, köprüler, altgeçitler, okullar, toplu konutlar, dere ıslahları, çeşmeler yapılsın istiyoruz. Son yıllarda  belediyemizce sahil düzenlemesi,fizik tedavi rehabilitasyon merkezi,çarşı düzenlemesi gibi hizmetler yapıldı ise de,yine yapılması gereken çok hizmetler  vardır.Artık önümüzdeki yıllar Körfez’in incisi olacak,bunun için çalışacağız.

‘HALIDERE’DE YAPILMASINI İSTEDİĞİMİZ VE YAPILMASI GEREKENPROJELER’

Halıdere’nin eksiklerini belirlediklerini ifade eden Keskin, Halıdere’ye yapılması gerekenleri şu sözlerle açıkladı: ‘Şuulandırmadan doğan imar  yollarının tamamen açılması.Halıderemize bir adet altgeçit yapılması.Ruhsat hukuku sona eren taşocağında,nisan sonu restorasyona başlanarak ağaçlandırılması.İmarda yeri belli olan lisemizin yapılması.Halıderemize  toplu ve kalıcı konutların gelmesi, Halıderemize devlet kurumlarının  gelmesi, Yukarı Halıdere’mize kadar olan köy yoluna yeni asfalt  dökülmesi, Halıdere sahile,denize kazıklama sistemiyle,çay ve restoranların yapılması, Halıderemize toplu sünnet cemiyetleri,sosyal etkinlikler kiraz ve kestane festivallerinin yapılması Yukarı Halıderemize yıkık cami yerine,yeni cami yapılması,Yukarı Halıdere’de ki eski taş ocağı yeri ağaçlandırılarak,mesire ve piknik yeri yapılması, Dere ıslahının en az Kovanlığa kadar olan kısmının  ilk etapta yapılması, Kovanlığa kadar olan bölgenin imara açılması, Çöp konteynerlerinin müsait olan yerlerde yer altına alınması,Halıdere’mize üniversite veya yüksek okul yapılması, Yukarı Halıdere’de bulunan tarihi hamamı restore edilerek,Halıderemize kazandırılması, Yukarı Halıdere’mize Balkan Savaşları,Kurtuluş savaşı ve çeşitli cephelerde  savaşarak ,gazi ve şehit  olan ecdadımıza yakışır bir şehitlik yapılması,Halıderemize Kültür Merkezi yapılması, Gençlerimiz için spor tesisleri yaptırılması, Halıdere’mize bir adet düğün salonu yapılması için çalışacağız’ dedi.

 

 



Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Büyükşehir’den temiz bir gelecek için Türkiye’ye örnek proje; HEM DOĞA HEM VATANDAŞLAR KAZANACAK

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “DOĞALGAZA YAPILAN ZAM ESNAFIN MAĞDURİYETİNİ DAHA DA FAZLA ARTIRACAK”

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Rıdvan Salman’dan tüketicilere çağrı “HAKLARINIZI BİLİN, KORUYUN, ARAYIN!”

GÖLCÜK SARAYLI’NIN SİMGELERİNDEN OLAN TARİHİ BİNA RESTORE EDİLECEK

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Gölcük Anahtar Parti Kongreye gidiyor

Çınar Çocuk Evleri’nde 3’üncü grup için 11 Temmuz’da kura çekilecek

Çocuklar Büyükşehir ile güvende

TÜMGES “İlmek İlmek Deniz Kültürünü İşliyorum” Projesini tamamladı KADINLAR EL EMEĞİYLE DENİZ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATTI

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Toplu taşımada klima denetimi

Umuttepe Cami ve Otopark projesi sorunsuz ilerliyor

Demirer Oto Cam Servisi: Kalite ve Güvenin Adı, 7/24 HİZMETİNİZDE

Büyükakın, Cumaköy ve Ovacık'taki altyapı çalışmalarını inceledi

Nonge resmen Kocaelispor’da

Kocaeli Stadı tramvaya kavuşuyor!

Kocaelispor Passolig kartına zam geldi

Kocaeli Stadı’nda Yıldız Entegre dönemi sona erdi

Gölcüklü İbrahim Balta, Kırkpınar’da Tarih Yazdı "TOZ KOPARAN" BOYUNDA ALTIN KEMER KOCAELİ’YE GELDİ

İhalesi 30 Temmuz’da yapılıyor GÖLCÜK - İZMİT ARASINA 21 KİLOMETRELİK METRO GELİYOR

MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ, PROVOKASYONLARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Başiskele’de Dualarla Anıldı

GÖLCÜK BELEDİYESİ BİR OSMANLI YADİGÂRINI DAHA İHYA EDECEK

KOSKEM 1 haftada 202 can kurtardı

Başiskele’de Çocuklar İçin Parklar Daha Güvenli

Beyaz Kalpler’de mezuniyet sevinci

GÖLCÜK BELEDİYESİ RİSKLİ YAPILARA GEÇİT VERMİYOR

Mutluluklarıyla genç çiftlere örnek olan Özcan Çifti 50. EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

İzmit Belediyesi Neşe Sokak’ta 20 yıllık ulaşım sorununu çözdü

Yükleniyor