Tarih: 20.11.2021 14:46

Kestanede fiyatlar dikkat çekiyor KİLOSU 40 LİRA

Facebook Twitter Linked-in

Kestanede fiyatlar dikkat çekiyor

KİLOSU 40 LİRA

İlçemize bağlı Değirmendere’ni en büyük semt pazarı olan Cumartesi pazarı bu hafta da yoğun ilgi görürken semt pazarında kestanenin kilosunu 40 lira olması dikkat çekti. Vatandaşlar 40 lira olan kestane nedeniyle kestane kebabın da artık hayal olduğunu ifade ettiler. 

Kestane kebap hayal oldu

Değirmendere’nin en büyük semt pazarı olan ve her cumartesi Değirmendere Merkez Mahallesi’nde kurulan Değirmendere Pazarı bu hafta da en taze sebze ve meyveler ile kuruldu. Değirmendere halkın tarafından yoğun ilgi gören Değirmendere Pazarında hem pazarcılar hem de Değirmendereliler oldukça memnun oldukların dile getirirken Cumartesi pazarının kralı kilosu 40 lira olan kestane oldu.  Vatandaşlar önceden çuval çuval topladıkları kestanenin kilosunun  40 liraya kadar yükseldiğini gördükleri için çok üzgün olduklarını ifade ettiler.

Vatandaşlar fiyatlardan memnun

Mevsimine göre fiyatlarında oldukça uygun olduğu semt pazarında en taze sebze ve meyveleri uygun fiyata alma imkanı bulan vatandaşlarda duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Değirmendere Pazarı bizim için değerli. Her hafta en taze sebze ve meyveleri bulma imkanı buluyoruz. Fiyatlara mevsimine göre oldukça uygun ve aradığımız her meyve ve sebzeleri bulabiliyoruz” dediler.

Değirmendere Pazarında güncel sebze meyve fiyatları

Domates 4-6 lira, Salatalık 5  lira, , Kereviz 5-8 lira, Karnabahar 5 lira, Ispanak 7-8 lira, Maydanoz 1,5 lira ve Dereotu 1,5 lira,  Pırasa 5-6 lira, Turp 3 lira, Havuç 5 lira, Kestane 20-40 lira, biber 8 lira, kıl biber 12,  çeri domates 8, patlıcan 5 lira,  kuruş,   Mandalina 5 lira, Muz 9-10 lira, Kivi 8, Armut 8 lira, Ayva 5 lira elma 2,5- 6 lira, mantar 15 lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —