Tarih: 02.12.2020 13:45

Kıbrıs Gazileri’nin hüzünlü günleri BİR KAHRAMANI DAHA KAYBETTİK

Facebook Twitter Linked-in

Kıbrıs Gazileri’nin hüzünlü günleri

BİR KAHRAMANI DAHA KAYBETTİK

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kıbrıs Gazisi Emekli Çark Astsubayı Sezai Dil (72) kalp yetmezliğinden Vefat etti. Dil gözyaşlarıyla düzenlenen askeri törenle ebediyete uğurlandı.

Kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti

Kıbrıs Gazisi Emekli Çark Astsubayı Sezai Dil bir süredir tedavi gördüğü Kalp yetmezliği tedavisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 72 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Emekli Çark Astsubayı Sezai Dil’in vefat haberi ilçemizde derin bir üzüntüyle karşılandı. Dil Değirmendere Merkez Camii’nde ikindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri tören ile aile kabristanlığına defnedildi.

Askeri tören düzenlendi

72 yaşında kalp yetmezliğinden hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Emekli Çark Astsubayı Sezai Dil’in cenazesi için askeri tören düzenlendi. Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Emekli Astsubaylar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs Gazileri, askeri erkan ve Kıbrıs Gazisi Sezai Dil’in ailesi ve sevenleri katılım sağladı.

Gölcük Haber Gazetesi olarak Kıbrıs Gazisi Emekli Çark Astsubayı Sezai Dil’e Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —