Tarih: 08.09.2018 17:04

Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Gölcük’ü çok beğendi YÖRÜK TÜRKMENLERİN BULUŞMASI

Facebook Twitter Linked-in

Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Gölcük’ü çok beğendi

YÖRÜK TÜRKMENLERİN BULUŞMASI

Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimi geçtiğimiz gün Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün ve Yönetimini ilçemizde ağırladı. İlk olarak Aşiyan Tesisleri’nde kahvaltılı program eşliğinde ağırlanan Kıbrıs Grubu program için Başkan Karakaya ve Yönetimine teşekkür etti.

İlk program Aşiyan Tesisleri’nde

Gerçekleştirilen programa Kıbrıs Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Ferit Ergün, KKTC  Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük, Uluslararası Taksiciler Birlik Başkanı Mahmut Coşkun, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri,  Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Yönetimi ve dernek üyeleri katılım sağladı.

Ergün, ‘Bizler her zaman kardeşiz’

Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında ilk olarak konuşmayı Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, ‘Öncelikle bizleri burada en iyi şekilde ağırlayan değerli Gölcük Yörük Türkmen Derneği Başkanımız Sayın Hüseyin Karakaya ve Dernek Yönetimine teşekkür ediyoruz. Biz söğüt şenliğine gitmek üzerine Gölcük’e uğradık. Gölcük gerçekten çok güzel bir ilçe. Çok beğendik. Buradan Söğüt Şenliklerine katılacağız. Bizler her zaman kardeşiz. Bizim kardeşliğimizi ve birbirimize olan sevgimizi kimse engelleyemez, bozamaz ” dedi.

Karakaya, ‘Sizleri Gölcük’te ağırlamaktan onur duyduk’

Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Kıbrıslı kardeşlerimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti. Sizleri Gölcük’te ağırlamaktan onur duyduk. Yapılan etkinliklerde birlik ve beraberliğimizi sağlamak, Yörük Türkmenlerin Kültürünü en iyi şekilde tanıtmak ve bu kültürümüzle birlikte yaşamak için çalışmalarımız her zaman devam ediyor. Hepiniz hoşgeldiniz” diye konuştu.

Başkan Karakaya’ya teşekkür plaketi

Konuşmaların ardından Kıbrıs Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Ferit Ergün, Başkan Karakaya’ya teşekkür plaketi takdim ederek, sevgi dolu mesajlarını ifade etti.

Başkan Ellibeş’i ziyaret ettiler

Aşiyan Tesisleri’ndeki programdan sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret eden Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, Yönetimi ile Gölcük Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimi Kutsal Hac Görevini tamamlayıp ilçemize dönen Başkan Ellibeş’e Allah kabul etsin temennilerini iletti. Başkan Ellibeş, Kıbrıs’lı grubu ilçemizde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Ellibeş, ‘Kıbrıs bizim önemli değerimizdir, ikinci vatanımızdır’

Başkan Ellibeş, ‘Siz değerli Kıbrıslı kardeşlerimizi Gölcük’te görmekten mutluluk duydum. Kıbrıs bizim önemli değerimizdir, ikinci vatanımızdır. Sizler de bizim kardeşlerimizsiniz. Bundan asla şüphemiz yoktur. Hepiniz ilçemize hoşgeldiniz’ dedi.

Ergün, ‘Bugün değerli arkadaşlarımla burada sizlerin yanında olmaktan çok mutluyum’

Kıbrıs Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ferit Ergün, ‘Türkiye’de gerçekleştirilecekolan Söğüt etkinliklerine katılmak için öncelikle Gölcük’e geldik. Sağolsun Hüseyin başkanımız bizleri bu güzel ilçeye davet etti. Bugün değerli arkadaşlarımla burada sizlerin yanında olmaktan çok mutluyum. Bizleri en iyi şekilde ağırlamanızdan ötürü derneğim ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —