Tarih: 18.02.2020 14:26

Kılavuz Çizgileri üzerine park eden sürücüler tepki çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Kılavuz Çizgileri üzerine park eden sürücüler tepki çekiyor

Gölcük’te kaldırımlara park eden araç sürücüleri görme engelliler için yapılan kılavuz çizgileri gasp etmeye devam ediyor. Araçlarını kaldırımlara park eden sürücüler görme engelli vatandaşlarımız için ayrılan kılavuz çizgileri engelliyor.

Gölcük’te neredeyse her kaldırımda görme engelli vatandaşlarımız için kılavuz çizgiler var. Ancak bazı duyarsız sürücüler araçlarını bu çizgilerin üzerine park ederek onların kaldırımda rahatça yürüyebilmelerini engelliyor. Vatandaşlar sürücüleri bu konuda daha duyarlı olmaları konusunda uyardı.

“Bu kaldırımlar zaten yayalar için yapılmış”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Vatandaşlar, “Görme engelli vatandaşların önüne bir engelde araç sürücüleri tarafından konuyor. Kaldırımları bu şekilde gasp ederek onların kaldırımlarda rahatça yürüyebilme haklarını ellerinden alıyorlar. Bu kaldırımlar zaten yayalar için yapılmış, sürücülerin araçlarını kaldırımlara park etmesi çok büyük bir suç. Araç sahiplerinden tek isteğimiz araçlarını kaldırımlara park edip kaldırımlarda yürümeyi hem bizler için hem de engelli vatandaşlar için büyük bir eziyet haline getirmesinler” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —