Tarih: 25.10.2023 14:05

Kimsenin Çevremizi kirletmeye hakkı yok

Facebook Twitter Linked-in

Kimsenin Çevremizi kirletmeye hakkı yok

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından defalarca uyarılmasına rağmen evsel atıklar konteyner yerine dışarı atılası nedeniyle kötü görüntülere neden olmaya devam ediyor.

Gelişigüzel atılmamalı

 Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve son zamanlarda ilçemizde oldukça yoğun bir şekilde kullanılan yer altı evsel atık konteynerleri oldukça beğenilirken atıklarını yeraltı evsel atık konteynerının içine atmak yerine gelişigüzel atan duyarsız vatandaşlar tepki çekti. Belediyenin defalarca uyarılarına rağmen bu şekilde çevre kirliliğine neden olan tespit edilip gerekli cezai işlemlerinin yapılması gerektiğini ifade eden duyarlı vatandaşlar, “Bu manzaralar Gölcük’e hiç yakışmıyor. Biz artık bu manzaraları son bulmasını istiyoruz” dediler.

Temizlik Ekipleri temizliyor, bazı vatandaşlar sorumsuzca davranıyor

Bazı vatandaşlar, ‘Bu sorun ne yazık ki akşam saatlerinde görülüyor. Belediye ekipleri burayı tertemiz bırakıyor ama sorumsuz kişiler çöplerini konteynırların içleri yerine dışına bırakıyor. Bu da ortaya kötü görüntülerin çıkmasına sebep oluyor. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli, sonuçta Temizlik Ekipleri emek veriyor, temizliyor. Kimsenin çevremizi bu şekilde kirletmeye hakkı yok’ diyerek tepkilerini dile getirdi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —