Tarih: 11.06.2019 13:51

Kırık olan kılavuz yol onarıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kırık olan kılavuz yol onarıldı

İlçemizin en işlek sokaklarından olan Merkez Mahallesi 21. Sokak ile 38. Sokak’ın kesiştiği noktada kırık olan kılavuz yol Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından onarıldı. Görme engelli vatandaşlar artık daha rahat kaldırımdan yürüyebilecekler.

Hasar görmemesi için geçici olarak geçişe kapatıldı

Geçtiğimiz aylarda haberini yaptığımız ve kırık olan kılavuz yolların onarılması gerektiği haberini gazetemizde yer vermiştik. Kısa sürede Merkez Mahallesi 21. Ve 38. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan hasarlı bölge Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından onarıldı.  Onarım yapılan bölge hasar görmemesi için geçici olarak geçişe kapatılırken çevredeki vatandaşlar ve esnaflar yapılan çalışmadan son derece memnun oldukları ifade ettiler.

Vatandaşlar ve esnaflar yapılan çalışmadan son derece memnun

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından onarılan kılavuz yol hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Merkez Mahallesi 21. ve 38. Sokak’ın kesiştiği noktada buluna kılavuz yol kırıldığı için buradan görme engelli vatandaşlarımız geçerken oldukça zorlanıyordu. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından bu kaldırımın onarılması bizi son derece memnun etti. Bu kaldırımdan görme engelliler kadar bizlerde geçerken zorlanıyorduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —