Tarih: 05.09.2023 13:37

Kırılan Kavşak Aynası yenilenmeli

Facebook Twitter Linked-in

Kırılan Kavşak Aynası yenilenmeli

İlçemize Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan kavşak aynası kırılmış durumda. Sürücüler için oldukça önemli olan kavşak aynasının en kısa sürede yenilenmesi isteniyor.

Sürücüleri zor durumda bırakıyor

Sürücülerin kavşaklara güvenli bir şekilde sürüşlerine devam etmeleri amacıyla monte edilen kavşak aynaları hem sürücüleri hem de vatandaşları memnun ediyor. İlçemizde birçok noktada olduğu gibi Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde farklı yönlerden gelen araçların birbirini görebilmeleri ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yerleştirilen kavşak aynası kırılmış durumda. Bir süredir kırık vaziyette duran kavşak aynası sürücüleri zor durumda bıraktığı için kırık olan aynanın yenisi ile değiştirilmesi isteniyor.

‘Umarız yetkililer en kısa sürede kavşak aynasını yeniler’

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Kavşak aynaları özellikle bu türlü mevkilerde oldukça işe yarıyor. Fakat bu kavşak aynamız bir süre önce kırıldı. Şimdi sürücüler kavşak aynasını kullanamadığı için zor durumda kalıyorlar. Bu nedenle yetkililerin bu kavşak aynasını en kısa zamanda yenilemesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —