Tarih: 10.07.2019 14:23

Kırmızı Siyah 3. Grupta Yeşil Siyah 2. Grupta FİKSTÜR BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kırmızı Siyah 3. Grupta Yeşil Siyah 2. Grupta

FİKSTÜR BELLİ OLDU

Gölcük’ü 3. Lig’te temsil edecek olan Gölcükspor’un grubunda yer alan takımlar dün TFF Riva’da yer alan Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleşen kura ile Kocaelispor, Gölcükspor, Darıca Gençlerbirliği ve Belediye Derincespor’un 2019-2020 sezonunda mücadele edeceği grupları belli oldu.

Gölcükspor adına Başkan Hüseyin Çardak ve Genel Kaptan Kaan Doğuhan Yılmaz katıldı

TFF Riva’da yer alan Orhan Saka Konferans Salonu’ndaki kura çekimine Kocaelispor adına Başkan Hüseyin Üzülmez, yöneticiler Bilal Cem Acar ve Recep Haldız, Gölcükspor adına Başkan Hüseyin Çardak, Genel Kaptan Kaan Doğuhan Yılmaz, TFF Sorumlusu Yaşar Şahinöz ve Gölcükspor Eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Belediye Derince adına Başkan Ahmet Güntepe, yöneticilerden Osman Cömert, Yardımcı Antrenör Mustafa Polat ve Darıca Gençlerbirliği adına da yöneticilerden Uğur Kılıç kura çekiminde yer aldı.

3.GRUPTA YER ALAN TAKIMLAR

GÖLCÜKSPOR, DARICASPOR,  NAZİLLİSPOR, HALİDE EDİP ADIVARSPOR, MUĞLASPOR, NEVŞEHİR, OSMANİYESPOR, PAZARSPOR, KELKİTSPOR, YOZGAT 1959SPOR,  ALTINDAĞSPOR, BAYRAMPAŞASPOR, KARACABEYSPOR, MODAFENSPOR, BATMAN PETROLSPOR, DİYARBEKİRSPOR, SOMASPOR, MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR takımları yer alıyor.

 2.GRUPTA YER ALAN TAKIMLAR

KOCAELİSPOR, BELEDİYE DERİNCESPOR, TURGUTLU, KARŞIYAKA, FETHİYESPOR, KEMERSPOR, KOZAN BELEDİYESPOR, PAYASSPOR, CİZRESPOR, ELAZİZ BELEDİYESPOR, AĞRI 1970, OFSPOR, FATSA BELEDİYESPOR, ERBAA BELEDİYESPOR, BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK, KASIMPAŞA EROKSPOR,  İSTANBUL ALEMDAĞSPOR takımları yer alıyor.

Gülleri kura sonucunu değerlendirdi

Gölcükspor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Riva Orhan Saka Konferans Salonu’nda çekilen kura’da yer alan takımları değerlendirdi. Gölcükspor Teknik Direktörü Taner Gülleri yaptığı açıklamada, “Gölcükspor bu ligin tecrübeli takımlarından biridir. Aralıksız bu ligde bulunan ender kulüplerden olan Gölcükspor 2.lig görmüş tecrübesizliğine yenilmiştir. O gün bu gün bu ligde ismi var olan takımımız için grubumuzda olanlar düşünsün. Grubumuzda 3 adet play-off görmüş takım var, 5 yeni çıkan takım var. Bayrampaşa ve Darıcaspor 2.ligten geldi. Güçlü takımlar olmasına rağmen karışık bir grup gibi gözüksede iyi bir kura çektik ve iyi bir grupta yer aldık. Gruptan daha önemli olan bizim ne yapacağımız olmalı ve önem kazanmalıdır. İyi kadro kurup bu gruptan çıkmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —