Tarih: 11.07.2023 12:32

KIRKPINAR’DA GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Facebook Twitter Linked-in

KIRKPINAR’DA GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI 

Gölcük Belediyespor güreş takımı, 38 güreşçiyle Edirne 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde boy gösterdi.  Güreşçilerimiz 662.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde önemli başarılar elde etti.

Yoğun çalışmalarının karşılığını aldılar

Antrenörleri eşliğinde yoğun bir hazırlık süreci geçiren Gölcük Belediyesporlu güreşçiler, Edirne 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılım sağlayarak, ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil etti. Geleneksel Türk güreşinin en büyük organizasyonlarından biri olan tarihi Kırkpınar’da Gölcükspor 38 pehlivan ile mücadele etti. 4 antrenör ve 1 güreş koordinatörün yer aldığı 43 kişi ile Kırkpınar’da yerini alan pehlivanlar, Gölcük’ü başarıyla temsil etti.

Tebrik ettiler

662.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, büyük ortada finale yükselerek büyük bir başarıya imza atan ve baş altına yükselen Gölcük Belediyespor yağlı güreşçilerimiz; Hüseyin Soğukoğlu ve Yunus Emre Akman, Küçük orta büyük boyuna yükselen Enes Özbek, Büyük orta boyuna yükselen Yunus Emre Uzuner başarılarıyla göğsümüzü kabarttılar. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, başarılı Güreşçilerimizi tebrik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —