Tarih: 31.01.2022 07:16

Kırtasiye malzemesi satın alınacaktır

Facebook Twitter Linked-in

Kırtasiye malzemesi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere T.C Yalova Valiliği Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ve Bağlı Sağlık Tesisleri İçin 78 Kalem Kırtasiye Malzemesi Alımı yapılacaktır. Yalova il Sağlık Müdürlüğü, Yalova Devlet Hastanesi, Yalova Çınarcık Devlet Hastanesi, Yalova Altınova Devlet Hastanesi ve Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ayniyat Depolarına sözleşme süresi içerisinde teslim edilecektir.

Yalova Sağlık Kompleksi – İhale Odası 2.Kat Bahçelievler Mah. Stadyum Cad. No:35 77100 – Merkez / Yalova

İhaleye teklif veren istekliler, teklif edecekleri ürünlere istinaden verdikleri numune örneklerini ve/veya numune örneklerinin denenmesi için gerekli  malzemelerini  ihaleye ilişkin sözleşmeler tamamlandıktan sonra en geç 1 ay içinde teslim alacaklardır. Bu süreler dolduktan sonra teslim alınmayan numunelerden dolayı Müdürlüğümüz  sorumlu değildir. Numune örneğinin kullanılması durumunda, istekliye iade yapılamamaktadır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/925269/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/kirtasiye-malzemesi-satin-alinacaktir




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —