Tarih: 15.11.2018 13:40

KIŞ AYLARINDA BOL BOL TAVUK TÜKETİN

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizdeki tavukçular ile konuştuk

KIŞ AYLARINDA BOL BOL TAVUK TÜKETİN

Kasım ayına girdiğimiz bu aylarda Piliç reyonlarında bulunan tavuk fiyatlarını tavukçulara sorduk. İlçemizde vatandaşlara hizmet veren tavukçular fiyatların şu an için normal bir seviyede olduğunu ve herhangi bir durum çıkmazsa tavuk fiyatlarının bu şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Akın, “Mart ayından sonra bir hareketliliğin olacağını düşünüyorum”

Şölen Piliç’in ortaklarından Hüseyin Akın, “Yaz sezonunun geride kalması ile birlikte her sene olduğu gibi tavuk fiyatlarında %20 ile %40 arası düşüş yaşanır. Yaklaşık her sene tavuk fiyatlarında böyle bir düşüş zaten yaşanıyor. Kış aylarında tavuk tüketimi daha az olduğu için tavuk fiyatlarında düşüş gözlemleniyor. Bu fiyatlar çok cüzi zamlar olmadıkça Şubat ayına kadar böyle devam edeceğini ve Mart ayından sonra bir hareketliliğin olacağını düşünüyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Şölen Piliç’te Tavuk fiyatları:

Kanat 15 lira, Kalçalı but 10.75 lira, Sarma 13.25 lira, Baget 12.50, Fleto 22 lira.

Kılıçarslan, “Diğer ürünlerimizin fiyatları her kış olduğu gibi normal seyri halinde devam etmektedir’’

 Güncanlar Piliç’in çalışanı Ergün Kılıçarslan, ‘’Evet, şu an için tavuk fiyatları normal seviyede. Fleto hariç fiyatlarda bir düşüş yaşandı. Şu anda bu fiyatların bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Genelde Bahar ayından sonra bir hareketlilik gözlemlenebilir. Her sene biz bu durum ile karşılaşıyoruz. Diğer ürünlerimizin fiyatları her kış olduğu gibi normal seyri halinde devam etmektedir’’ dedi.

Güncanlar Piliç’te Tavuk fiyatları:

Kanat 15 lira, Kalçalı but 10.75 lira, Sarma 13.25 lira, Baget 12.50, Fleto 22 lira.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —