Tarih: 06.01.2019 11:01

Kış aylarının en besleyici ürünü balık

Facebook Twitter Linked-in

Kış aylarının en besleyici ürünü balık

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler kalitesinden taviz vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Rizeli Kardeşler’in işletmecisi olan Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı, kış aylarında balığın ihmal edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Balcı, “Fiyatlarımız günlük olarak değişiyor”

Rizeli Kardeşler’in işletmecisi olan Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı balık piyasası hakkında bilgi verdi. Balcı yaptığı açıklamada, “ Balık sezonuna bu sene çok güzel bir giriş yaptık ve o şekilde de devam ediyoruz. Şu an ki hava şartlarına göre balık fiyatlarımız normal seyrinde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Karadeniz’deki hava şartları dolayısıyla büyük gırgırlar denize açılamayabilir. Fiyatlarımız günlük olarak değişiyor. Bu kış aylarında Hamsi, İstavrit, Çinekop, Barbun, Mezgit gün içinde çokça tercih ediliyor ve bol bol tüketilmesi gereken balıklardır” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları:

Hamsi 15 lira, Barbun 40 lira, Mezgit 25 lira, İstavrit 15 lira, Çinekop 25 lira, Palamut (tane) 20 lira, Turna mezgit 45 lira, Zargana 25 lira, Karides 35 lira, Tekir 25 lira, Çupra 30 lira, Levrek 30 lira, Karadeniz somonu 25 lira, Norveç somonu 70 lira, Lüfer (tane) 30 lira, Sarıkanat 45 lira.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —