Tarih: 14.08.2018 13:38

‘Kısıtlamayın beni kamp projesi’ muhteşem etkinliklerle tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

‘Kısıtlamayın beni kamp projesi’ muhteşem etkinliklerle tamamlandı

+1Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği ve Gesotim işbirliği ile Down Sendromlu bireylerin sosyal hayatlarını geliştirmeye yönelik düzenlenen “Kısıtlamayın beni kamp projesi” muhteşem etkinliklerle tamamlandı.

Projeye Darıca’dan destek veren Darıca Yaşlılarla Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği şahane sürprizlerle downlu meleklere keyifli anlar yaşattılar. +1Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, proje hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öğrencilerimize layık gördükleri hediyeler için , elleriyle hazırlamış oldukları ikramlar için, en önemlisi de samimiyetleri için çok ama çok teşekkür ederiz. Bizleri şehir dışından takip ederek projemize dahil olmak istemeleri gurur ve mutluluk vericiydi ve en büyük teşekkürümüz herbirimizi ayrı ayrı kusursuz ağırlayan, emek veren, destek veren, öğrencilerimizin mutluluğunda en büyük payı olan GESOTİM ailesine. Çocuklarımıza inanılmaz bir deneyim yasattığınız size minnettarız” dedi.

Abanoz’dan teşekkür

Başkan Abanoz, “Öğrencilerimiz 1 yıl içerisinde birçok deneyim ve unutulmaz anlar yaşadılar. Onları mutlu görmek,  hayatımızın merkezine yerleştiklerini seyretmek ve en önemlisi kendilerine olan güvenin her geçen gün arttığını görmek işte bu paha biçilemez. Amacımız doğrultusunda ilerlememizde emeği geçen, destekleyen ve yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Sertifikalar verilecek

“Kısıtlamayın beni” kamp programını başarıyla tamamlayan tüm öğrencilere 17 Ağustos depreminin 19. yıldönümünde GESOTİM tarafından kendilerine sertifika takdim edilecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —