Tarih: 15.09.2022 10:21

Kıtalararası Yolculuk Yapan Motosikletçiler İZMİT BELEDİYESİNİN MİSAFİRİ OLDULAR

Facebook Twitter Linked-in

1.Transcontinental (Kıtalararası) Rally kapsamında Hırvatistan’dan yola çıkıp Türkiye turu yapan motosikletçiler, İzmit Belediyesinin misafiri oldu. Gülümse Kafe’de mola veren motosikletçiler, misafirperverliği için Başkan Hürriyet’e teşekkür etti

Türkiye turu atmak için Hırvatistan’dan yola çıkan bir grup motosiklet sürücüsü, kentimize uğradı. 1. Transcontinental (Kıtalararası) Rally ve 11. Balkan Rally’nin İzmit ayağında İzmit Belediyesi’nin misafiri olan motosikletçiler, turun bir sonraki durağı olan Ankara’ya doğru yola çıktı. İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca’nın Gülümse Kafe’de karşılayıp misafir ettiği motosikletçiler, Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.

Pişmaniye Hediye Edildi

Karşılamada konuşan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, “Şehrimize hoş geldiniz. Sizlere İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletiyorum. İzmit tarihi bir şehir. Doğu Roma’nın başkentliğini yapmış nadir bir şehir. Bu anlamda birçok ülkeden arkadaşı burada görmek çok onur ve keyif verici.” dedi. Başkanvekili Sarıca, farklı ülkelerden kentimize gelen misafirlere İzmit’in sembolü pişmaniye hediye etti.

“Başkan Hürriyet’e Teşekkür Ediyoruz”

Grup adına konuşan Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi İsmet Şahin, “Bugüne kadar 50’ye yakın ülke gezdim. Farklı ülkeleri gezerken insanlarla tanışıyorsunuz, arkadaşlarınız oluyor. Hırvatistan’dan çıkan grubun içinde Sırplar, Almanlar gibi birçok milletten insan var. Kendileri ülkemize geldi ve ben de eşlik ediyorum. Ekibimizi misafir ettiğiniz için sizlere ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —