Tarih: 29.05.2018 13:39

KİTAP SEVGİSİNİ AŞILADILAR

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Müfit Saner’den anlamlı etkinlik

KİTAP SEVGİSİNİ AŞILADILAR

Değerler Eğitimi projesi kapsamında öğrenci ve velilere “ Kitap Sevgisi”ni aşılamak amacıyla Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’nda anasınıfı öğrencileri, veliler ve Okul Aile Birliği’nin ortaklaşa düzenledikleri “ Kitap Fuarı” etkinliği büyük beğeni aldı.

Yoğun ilgi gördü

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu bahçesinde Değerler Eğitim Projesi kapsamında  düzenlenen “Kitap Fuarı” etkinliğine okul öğrencileri, veliler ve mahalle sakinleri yoğun ilgi görürken etkinliğin önümüzdeki sene daha geniş kapsamlı bir şekilde yenileneceği belirtildi.

Gelecek sene daha geniş kapsamlı olarak tekrarlanacak

Düzenlen etkinlikte kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, “ Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okulumuzda birçok etkili faaliyeti hayata geçirdik. Son olarak ta anasınıfı öğrencilerimiz, velilerimiz ve okul Aile Birliğimizin ortaklaşa düzenlemiş oldukları kitap fuarı etkinliği için bir araya geldik. Amacımız kitap sevgisini çekirdekten yani aileden vermektir. Bu bağlamda bugün düzenlemiş olduğumuz kitap fuarına katılım gösteren başta velilerimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diyerek Düzenlemiş oldukları etkinliğin gelecek sene daha geniş kapsamlı olarak tekrarlayacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —