Tarih: 22.02.2023 10:50

‘KİTAPLAR İYİLEŞTİRİR, BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Ülkemizin çok zor zamanlar yaşadığı bugünlerde, kitaplar iyileştirir diyerek yola çıkan Okuma Sanatı Kulübü, planlanan kitap söyleşi etkinliklerini gerçekleştirmeye başladı.

Okuma Sanatı Kulübü 20Şubat Pazartesi günü Okuma Sanatı Kulübü kurucusu Tülay Yanıkoğlu Yazıcı’nın anlatımı ile Kitap Pastası Kafe’de Jules Payot’un İrade Terbiyesi kitabı ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

Gençlere pek çok konuda öğüt veren kitap söyleşisini dinlemeye gelenler arasında Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu üyeleri aktif olarak katılım sağladı. Tülay Yanıkoğlu Yazıcı, bilhassa gençlere ve zihnini kullanarak çalışanlara hitap eden Fransız profesörün kendi hayatından aktardığı örnekleri ve başka düşünürlerin tespitlerini de kullanarak insanın irade zayıflığıyla nasıl mücadele etmesi gerektiğinden bahsetti.

‘Kitaplar İyileştirir’

Özetle, tembellikten arındırılmış sağlam bir zihni nasıl yaratabileceğimizi anlatan kitap özellikle gençlere pek çok konuda ışık olacak nitelikte. Çabalamayı asla bırakmamamızı, arzu ettiğimiz hayata ulaşabilmemiz için zaruri bir terbiyeye ihtiyacı olan irademizi sürekli sınavdan geçirmemizi örneklerle aktaran Tülay Hanım, ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde çabalarımızda çok daha fazla sabırlı olmamız gerektiğini vurguladı.Tülay Yanıkoğlu Yazıcı’nın söyleşinin sonunda söylediği son cümleler ise duygu dolu anlar yaşattı. Ülkemizin zor günlerini ‘Kitaplar İyileştirir’ sloganı ile birlikte aşmak için tüm çalışmalarımız sevgiyle devam edeceğiz.

Kitap Söyleşileri tüm hızıyla devam edecek

Bu keyifli kitap söyleşisine ev sahipliği yapan Kitap Pastası Kafe kurucuları Elif Asalkan& Tolga Asalkan da aktif olarak katılanlar arasındaydı. Okuma Sanatı Kulübü’nün ilk etkinliklerinden bugüne kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan Kitap Pastası Kafe, kitaplar arasında sıcacık samimi ortamı ile uzun bir aradan sonra tekrar kitapseverleri bir araya getirdi. Okuma Sanatı Kulübü 2023 yılında da kitap söyleşilerine tüm hızıyla devam edecek.  Okuma Sanatı Kulübünü takipte kalın!  Okumak için çok fazla neden var!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —