Tarih: 08.01.2020 13:24

Kızılay CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimini tebrik etti

Facebook Twitter Linked-in

Kızılay CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimini tebrik etti

Gerçekleştirdikleri İlçe Kongresi’nde yeniden başkan olarak seçilen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fikret Gürel’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimi geçtiğimiz gün Başkan Gürel ve yeni yönetimini ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Yeni döneminizde size ve yönetiminize başarılar diliyoruz

Ziyarette CHP İlçe Başkanı Gürel’e ve Yönetimine tebriklerini ileten Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, burada yaptığı kısa konuşmada şunları ifade etti: ‘’Kızılay Gölcük Şubesi olarak ziyaretimizde sizi gerçekleştirdiğiniz kongrenizde yeniden başkanlığa seçilmenizden ötürü tebrik etmek istedik. Yeni döneminizde size ve yönetiminize başarılar diliyoruz. Bizler Kızılay olarak hiçbir parti ayrımı gözetmiyoruz. Çünkü kurumumuz siyaset üstü bir kurumdur. Bizler çalışmalarımızda her zaman buna önem veriyoruz. Gölcük’te hem siyaseten hem de tüm dernekler olarak, güzel bir dostluk var. Hepimizin ortak noktası Gölcük. Bizler de çalışmalarımızı her zaman bu bilinçle yapmaya devam ediyoruz’ dedi.

Gürel, ‘Kızılay Gölcük Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyorum’

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Ziyaretiniz için siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Başkanın konuşmaları çok önemli. Bizler bu yüzden Kızılay’ın çalışmalarını önemsiyoruz. Kızılay ülkemiz için çok önemli. Yeni dönemde arkadaşlarımla beraber Gölcük’ün sorunlarına daha sık eğilerek  halkımızın taleplerini dile getireceğiz. Bu anlamda parti ayrımı gözetmeksizin Gölcük halkı yararına olacak tüm proje ve önerilere açık olduğumuzu beyan ederken yapılan hataların takipçisi olacağımızı belirtmek isterim. Kızılay Gölcük Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyorum, size de çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —