Tarih: 17.05.2021 12:05

Kızılay Gölcük Şubesi bu Ramazan ayında da GÖNÜLLERE DOKUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Tüm dünya gibi ülkemizi de derinden etkileyen Covid-19 Pandemisinin ilk gününden beri ilçemizde en aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Kızılay Gölcük Şubesi Ramazan ayında da gönüllere dokundu. Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılay Gölcük Şubesi yetkilileri ihtiyaç sahiplerinden hayır duaları aldılar.

“Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk”

İlçemizin en aktif kurumlarından biri olan Kızılay Gölcük Şubesi bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam etti. 17 günlük tam kapanma sürecinde ve Ramazan Ayı boyunca Gölcük genelinde ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, “Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk” dedi.    

“30 gün Ramazan Ayı boyunca 600 pide, 150 haneye sıcak dağıtıldı”

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “ Kızılay Gölcük Şubesi olarak Bu Ramazan ayında da Gölcük genelinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk. 30 gün Ramazan Ayı boyunca 600 pide, 150 haneye sıcak dağıtıldı.  Ayrıca 1800 gıda kolisi, 1000 hijyen kolisi, 300 aileye giyim, 400 aileye de 500 TL’lik nakit Ramazan yardımı yapıldı. Bunun yanında Pandemi başından beri Gölcük KYK yurdunda kalan personel ve hastaların yemek ve kahvaltıları Kızılay tarafından karşılanmaktadır” dedi.

“17 Ağustos Mezarlığında mezar taşlarında silinen isimleri yeniden yazdık”

Açıklamalarına devam eden Başkan Barış, “Türk Kızılay Gölcük Şubesi olarak Değerli bağışçılarımıza bayram öncesi bayram ziyaretlerimizi yaparak hayır dualarını aldık. Ramazan Bayramı öncesi ‘Yeniden Yazılan Hayatlar’ projemiz kapsamında, gönüllülerimizle birlikte 17 Ağustos Mezarlığında mezar taşlarında silinen isimleri yeniden yazdık. Temizlenmesi gereken kabirlerimizi temizledik. Ramazan Ayının son günlerinde pidelerimizi dağıtırken  çocuklarımızın da  bayramlıklarını da unutmayarak gülümsemelerine sebep olmaktan çok mutluyuz. Son olarak Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere Eski belediye başkanlarımıza   ziyarette bulunarak bayramlarını kutladık. Dileriz ki bu pandemi en kısa sürede sona erer ve eski sağlıklı günlerimize geri döneriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —