Tarih: 16.10.2019 12:07

Kızılay Gölcük Şubesi’nden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Kızılay Gölcük Şubesi’nden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hayırlı olsun dileklerinde bulundular

AK Parti İl Başkanı olduğu günden beri sayısız misafirini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş son olarak Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimini ağırladı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret eden Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimi Başkan Ellibeş’e hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Ellibeş, Başkan Barış’ı kapıda karşıladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimini kapıda karşıladı. Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk sözü olan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış “ İlçemizde 3 dönem Gölcük Belediye Başkanlığı görevini yapmış biri olarak sizlerin AK Parti İl Başkanı olarak görevlendirilmeniz bizleri oldukça memnun etti. Yönetimim ve ben yeni görevinizde sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Gerçekleştirdikleri ziyaretten ve iyi dileklerinden ötürü Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Göreve geldiğimiz günden beri ilçe teşkilatlarımız ile güzel bir uyum yakaladık. AK Parti olarak seçimlerden seçimlere değil her zaman halkımızla ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kızılay gibi bir Kurumumuzun Gölcük Şubesinin başında sizin gibi değerli bir abimizin olması da bizleri oldukça mutlu ediyor. Bende sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —