Tarih: 22.10.2023 13:29

Kızılay’ın “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Ünite Kan Bağışı” etkinliğine KATILIM YOĞUN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kızılay’ın “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Ünite Kan Bağışı” etkinliğine

KATILIM YOĞUN OLDU

Kızılay Gölcük Şubesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Ünite Kan Bağışı” Kampanyasına ilgi yoğun oldu. Gölcük İlçe Protokolü de kan bağışına destek verdi.

Yoğun katılım sağlandı

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Ünite Kan Bağışı” etkinliğine Kaymakam Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert,  Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yonca Aki, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ozan Baş, Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokul Müdürü Mustafa Fidan, Gölcük Fidanlık İlkokulu Müdürü Hilal Tutar, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Sezer, ‘Tebrik ediyorum’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu önemli etkinlik hakkında şunları söyledi: ‘Gölcük Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Ünite Kan Bağışı Kampanyasına Gölcük Kaymakamı Sayın Müfit Gültekin, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Tayfun Akbaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caferi Tayyar Mert ile birlikte destek olduk. Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Sayın Orhan Barış’ı ve değerli ekibini tebrik ediyorum’ dedi.

Barış, ‘Kan bağışının önemine dikkat çekmek istedik’

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, açıklamasında, ‘Yaşadığımız sürece her insanın kan’a ihtiyacı olacak. Bu yüzden kan bağışına dikkat çekmek, kan bağışını özendirmek maksadıyla okullarımızda başlattığımız “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Ünite Kan Bağışı” kampanyamızı çok önemsiyorum. Çünkü eğitim önce ailede sonra okulda başlar. İnsan hayatına yön veren, şekillendiren eğitimin öncü kuvvet olmasından dolayı “Ağaç yaşken eğilir” atasözünden yola çıkarak öğrencilerimizle buluşup, kan vermenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kendilerine hatırlattık. Okullarımızda öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —