Tarih: 25.09.2022 12:46

KOBİS Bisikletleri her mevsim yoğun ilgi görüyor

Facebook Twitter Linked-in

KOBİS Bisikletleri her mevsim yoğun ilgi görüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen KOBİS bisikletleri Gölcük’te yoğun ilgi görüyor. Özellikle yaz kış demeden yoğun ilgi gören KOBİS bisikletlerinin Gölcük’te sayılarının arttırılması isteniyor.

Bisikletlerin yenilenmesi vatandaşları memnun etti

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük’te ilk olarak Anıtpark’ta hayata geçirilen ve ilçe genelinde birçok noktada bulunan KOBİS Bisikletleri yakın zamanda bakımdan geçmiş ve yenilenmişti. Özellikle bisikletlerin ön kısımlarına eklenen sepet kısmı vatandaşlar tarafından oldukça beğenilirken, vatandaşlar Gölcük’te KOBİS Bisikletlerinin sayısının daha da arttırılmasını istediklerini dile getirdiler. 

KOBİS Bisikletlerinin sayılarının Gölcük’te arttırılması isteniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen KOBİS Bisikletleri Gölcük’te özellikle gençler tarafından ilgi görüyor.  Gün içerisinde çoğunlukla istasyonların boş olduğu KOBİS Bisikletlerinin Gölcük’te sayılarının arttırılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen KOBİS Bisikletleri gerçekten çok güzel bir proje. Özellikle de bisikletlerin ön kısmına eklenen sepetler daha da kullanışlı hale getirmiş. Gölcük’te başta Anıtpark ve Kavaklı Sahili’nde olan KOBİS Bisikletleri oldukça yoğun kullanıldığı için KOBİS Bisikletlerinin sayılarının Gölcük’te arttırılması gerektiğini düşünüyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —