Tarih: 27.06.2022 12:47

KOBİS Bisikletleri yaz aylarında daha fazla ilgi görüyor

Facebook Twitter Linked-in

KOBİS Bisikletleri yaz aylarında daha fazla ilgi görüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen KOBİS bisikletleri Gölcük’te yoğun ilgi görüyor. Özellikle yaz aylarında daha yoğun ilgi gören KOBİS bisikletlerinin Gölcük’te sayılarının arttırılması isteniyor.

Bisikletler yenilendi

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük’te ilk olarak Anıtpark’ta hayta geçirilen ve ilçe genelinde birçok noktada bulunan KOBİS Bisikletleri geçtiğimiz aylarda bakımdan geçmiş ve yenilenmişti. Özellikle bisikletlerin ön kısımlarına eklenen sepet kısmı vatandaşlar tarafından oldukça beğenilirken, vatandaşlar Gölcük’te KOBİS Bisikletlerinin sayısının daha da arttırılmasını istediklerini dile getirdiler. 

Gençler daha çok ilgi gösteriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen KOBİS Bisikletleri Gölcük’te özellikle gençler tarafından ilgi görüyor.  Gün içerisinde çoğunlukla istasyonların boş olduğu KOBİS Bisikletlerinin Gölcük’te sayılarının arttırılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen KOBİS Bisikletleri gerçekten çok güzel bir proje. Özellikle de bisikletlerin ön kısmına eklenen sepetler daha da kullanışlı hale getirmiş. Gölcük’te başta Anıtpark ve Kavaklı Sahili’nde olan KOBİS Bisikletleri oldukça yoğun kullanıldığı için KOBİS Bisikletlerinin sayılarının Gölcük’te arttırılması gerektiğini düşünüyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —