Tarih: 17.03.2024 12:46

Kocaeli Anneleri Derneği bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında HEDEF 1500 ERZAK KOLİSİ DAĞITMAK

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Anneleri Derneği bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında

HEDEF 1500 ERZAK KOLİSİ DAĞITMAK

Peyzaj Mimarı Hande Kaya Önderliğinde kurulan ve kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi ailelere düzenlemiş oldukları kampanyalar ile destek olan Kocaeli Anneleri Derneği bu Ramazan Ayında da yine ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Kocaeli Anneleri Derneği Bu Ramazan Ayı içinde 1500 erzak kolisi dağıtma hedefiyle hayırseverlere desteğe çağırdı.

Hayırseverlere çağrıda bulundular

Kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi aileler için düzenledikleri yardım kampanyaları ile destek olmaya devam eden Kocaeli Anneleri Derneği içinde bulunduğumuz Ramazan Ayında da başlatmış olduğu erzak kolisi kampanyası ile takdir topladı. Bu Ramazan Ayında hedeflerini 1500 Erzak kolisi dağıtma olduğunu ifade eden Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya hayırseverleri yardım kampanyalarına desteğe davet etti.

“Sizin de bir kolide tuzunuz olsun”

Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya, düzenlemiş oldukları Ramazan Erzak Kolisi kampanyası konusunda yaptığı açıklamada, “Her Ramazan olduğu gibi bu yıl da Ramazanın bereketini paylaşmaya devam ediyoruz. Bu Ramazan’da da Kocaeli Anneleri Derneği olarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmek üzere Ramazan kolileri hazırlıyoruz. Ramazan’ın bereketini birçok sofraya eriştirecek olan kampanyamıza katılmak, ben de bir sofraya aş olmak istiyorum veya koli alamayabilirim ama bir kolinin ucundan tutacak desteği verebilirim diyorsanız lütfen bize ulaşın. Bir erzak kolisinin bedeli 1000TL. Sizin de bir kolide tuzunuz olsun istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.

“Günde 50-60 koli teslim ediyoruz”

Ramazan Ayı öncesinde başlattıkları kampanya ile ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolilerini teslim etmeye başladıklarını ifade eden Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya, “Ramazan ayı gelemeden başlattığımız kampanyamıza çok güzel destekler geliyor. Günde 50-60 koli teslim ediyoruz. Aileleri bizzat kendimiz ziyaret ediyoruz ve ihtiyaçları halinde erzak kolimizin dışında da yardımlarımız oluyor. Bu Ramazan Ayında hedefimiz 1500 erzak kolisi teslim etmek. Eğer kampanyamıza bu şekilde devam ederse hedeflediğimiz rakama çok kısa bir zaman içinde ulaşacağımızı  inanıyorum. Bunun için hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —