Tarih: 08.03.2024 14:34

KOCAELİ AYAĞA KALKTI VE KARTEPE DEĞİŞİM İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

KOCAELİ AYAĞA KALKTI VE KARTEPE DEĞİŞİM İSTİYOR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılarımız, Kartepe Belediye Başkanı Adayı Berat Kansu ve Meclis üye adayları ile birlikte Kartepe Halkı ile buluşuldu.

ESNAFTAN HALKTAN BÜYÜK TEVECCÜH

Kocaeli’nin her köşesinde Vatandaşlarımız ile kucaklaşırken onların dertlerini ve sorunlarını dinliyoruz. Dertlere Derman Sorunlara çözüm getirecek Yeniden Refah Partisi Projeleri ile Halkın Tamamını Refaha erdireceğiz. Büyükşehir Adayı Aydal ve Kartepe Adayı Kansu’ya karşı her kesimden muazzam bir ilgi ve teveccüh var.

KADIN KOLLARI HİÇ DURMADAN ÇALIŞIYORLAR

Kocaeli ve Kartepe Kadın Kolları sürekli halkın içinde kapı taraması ve stand çalışmaları yapıyorlar. Günde yüzlerce yeni üye kaydı yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Adayı Prof.Dr. Doğan Aydal ve Kartepe Belediye Başkan Adayı Berat Kansu Kadın kollarının açmış oldukları standı ziyaret ettiler. Çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Yapılan çalışmalar onu gösteriyor ki; Kocaeli ayağa Kalktı. Önce Kartepe Sonra Kocaeli Değişimin ayak sesleri her yerde yankılanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —