Tarih: 29.11.2020 11:09

Kocaeli Can Dostları Derneği’nden sokaktaki canlarımız için ANLAMLI ÇALIŞMA

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Can Dostları Derneği yönetimi ve üyeleri Gölcük’te geçtiğimiz hafta kurulan bir semt pazarı mevkiine kurdukları stantta ürün satışı yaptı.

Dernek önemli ve başarılı çalışmalarıyla tanınıyor

İlçemizde önemli ve başarılı çalışmalar yapan ve Merkezi Değirmendere’de olan Kocaeli Can Dostları Derneği sokak hayvanları için geçtiğimiz günlerde önemli bir çalışma daha yaptı. Hayvan severlerin yardımıyla topladıkları çeşitli kıyafet ve kitapları geçtiğimiz hafta kurulan Çarşamba pazarı mevkiinde kurdukları stant üzerinde satışa sundu.

‘Hayvan severlerin ilgisi oldukça yoğun oldu’

Kocaeli Can Dostları Derneği Başkan yardımcısı Derya Adalı, ‘’Gölcük’te Hayvan severlerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Destek amaçlı kimi kitap, kimi kıyafet satın aldı. Duyarlı insanlarımızın içerisinde bağış yapanlar oldu. Çevre esnaflarından Gölcük Spot-2 iş yeri sahibi bize depo olarak kullanabileceğimiz yer tahsisi yaptı. Ayrıca kamyoneti ile eşyalarımızı ücretsiz taşıma teklifinde bulundu. Eşiyle birlikte bir küçük köpeğimizi de sahiplendiler. Böyle iyi insanlarla karşılaşmak bizleri çok mutlu ediyor. Allah hepsinden de razı olsun ” dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —