Tarih: 28.09.2022 11:11

Kocaeli Cimnastik Kulübü Tesisleri/30 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Cimnastik Kulübü Tesisleri 

30 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün Başiskele’deki yeni tesislerinin resmi açılış töreninin yapılacağı tarih netleşti. Açılış 30 Eylül Cuma günü  saat 14.30’da gerçekleşecek.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan ilimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı Tolga Havuç; “Türkiye’nin ve Kocaeli’nin lider kulüplerinden olan Kocaeli Cimnastik Kulübü pandemiye rağmen inşa ettiği, cimnastik branşında ulusal ve uluslararası alanda antrenman yapılabilecek olan ve Türkiye’de özel tesisler alanında 2. sırada olan dev cimnastik salonunun resmi açılışını gerçekleştirecek” dedi

“Olimpik merkezlerimizin açılışına tüm halkımız davetlidir”

Sözlerine devam eden Havuç, “Cuma günü saat 14:30’da Başiskele’de gerçekleşecek olan büyük açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dünya Cimnastik Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, kent bürokrasisi, siyasiler, sivil toplum kuruluşları, partiler, sporcu aileleri, Kocaeli basını ve kanaat önderleri davet edildi. Tüm sporların temeli olan cimnastik ailesi olarak 13 yıldır her zorluğa rağmen hayallerimizle inşa etmiş olduğumuz Olimpik merkezlerimizin açılışına tüm halkımız davetlidir. Katılımlarınızdan onur ve şeref duyarız.’ Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —