Tarih: 04.10.2022 10:47

Kocaeli Cimnastik Salonu görkemli bir törenle açıldı ‘HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARIN İLİMİZDE YAPILMALI’

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Cimnastik Salonu görkemli bir törenle açıldı

‘HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARIN İLİMİZDE YAPILMALI’

Cimnastik branşında ulusal ve uluslararası alanda antrenman yapılabilecek olan ve Türkiye’de özel tesisler alanında 2. sırada olan Kocaeli Cimnastik Salonu görkemli bir  tören ile açıldı.

Açılış törenine önemli isimler katılım sağladı

İlimizin başarılı genç Kulüp Başkanı Tolga Havuç önderliğinde açılışı yapılan Kocaeli Cimnastik Salonu açılış töreninde Kocaeli’ nin önde gelen isimleride yer aldı. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, KASKF Yönetim Kurul Başkanı Murat Aydın, MHP Kocaeli Eski Milletvekili Kemal Köse, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın,  CHP Başiskele İlçe başkanı Anıl Acurman, İYİ Parti Başiskele İlçe başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar ve daha pek çok Kocaeli’nin siyasi ve spor alanında tanınmış ismi açılışa katıldı.

Havuç “Bugün binlerce öğrenciye eğitim veriyoruz”

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün yapım sürecine değinen ve “binlerce öğrenciye eğitim veriyoruz” açıklamasında bulunan Kocaeli Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: ‘2009 yılında üniversiteye başladığım dönemde Kocaeli’deki bu büyük eksikliğini görerek kulüp başkanlığı yapmak isteyerek çıktığım bu yolda 1 öğrenci bulamazken, bugün binlerce öğrenciye eğitim veriyoruz. Çocuklarımızın eğitim, sağlık çeşitli alanlarda önünü açtık. Bunlar Avrupa standartlarında yapılan çalışmalar. İnşallah yerel yönetimlerin de destekleriyle bunları geliştireceğiz. YEDEP projesi kapsamında biz de projemizi yazdık ve hibemizi aldık. En büyük hedefimiz Mersin’deki Olimpiyatların Kocaeli’de yapılması. Bir diğer hedefimiz de burada eğitim alan çocukların milli takıma girmesi. Mutlaka sektörel olarak büyüyen projelerimize iş insanları destek olsunlar. Markalarınızı sporcularla büyütün’  dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —