Tarih: 21.04.2019 12:04

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve yönetiminden KOCAELİ  BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHIR BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve yönetiminden

KOCAELİ  BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHIR BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Başkan Vekili ve aynı zamanda Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve beraberindekiler 31 mart yerel seçimlerinde Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler

31 Mart yerel seçimlerinde seçimlerinde Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Büyükakın’ı son olarak Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Başkan Vekili ve aynı zamanda Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve beraberindekiler ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinin hayırlı olmasını ve yapacağı çalışmalarda başarı dileklerini ilettiler.

Kocaman, “Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını ve yapacağı çalışmalarda başarılar diledik”

Ziyaret sonrasında düşüncelerini dile getiren Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman yaptığı açıklamada, “Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanımız Kadir Durmuş ile birlikte 31 Mart Seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ileterek yeni görevinin hayırlı olmasını ve yapacağı çalışmalarda başarılar diledik. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a güler yüzü ile bizleri ağırladığı için Gölcük Esnafım, şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —