Tarih: 27.08.2019 14:48

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Şenol Ergüney, YENİ HASTANE İNŞAATINI GEZDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Şenol Ergüney dün ilçemize gelerek Değirmendere’de yapımı devam eden 250 yataklı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni bina inşaatında ve İhsaniye’de yapımına başlanan prefabrik inşaatında incelemelerde bulundu.

Ergüney’in yanında yer aldılar

İncelemeye Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Şenol Ergüney’in yanı sıra Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihazlar Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu katılım sağladı.

Firma yetkililerinden bilgi aldılar

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmet Başkanları, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu’undan oluşan ekip; hastane inşaat alanında da inşaatın seviyesi ve çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra İhsaniye de mevcut  hastanenin arkasında yapımına başlanan hastane prefabrik inşaat alanını gezip, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkilisinden bilgi alındı.

Yeni hastane sağlık problemlerini de ortadan kaldıracak

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, yaptığı açıklamada, ‘Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni binası ve prefabrik inşaatının tamamlanmasıyla Gölcük ve çevresinde bulunan yerleşim alanlarının sağlık problemleri büyük ölçüde çözüme kavuşacaktır’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —