Tarih: 23.12.2020 12:48

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’dan önemli uyarı ‘KURALLARA UYMAYA DEVAM, GEVŞEMEK YOK’

Facebook Twitter Linked-in

 İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada ilimizde vaka sayılarının düşmeye devam ettiğini belirterek, ‘kurallara uymaya devam, gevşemek yok’ dedi. 

Vaka sayılarındaki düşüş devam ediyor

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanımızın geçtiğimiz hafta açıkladığı gibi ilimizde Coronavirüs vaka sayılarında düşüş devam ediyor. Halkımız mutlaka kurallara uymaya devam etmeli, gevşememelidir. Aldığımız her önlem karşımıza olumlu olarak çıkıyor. Önümüzde yeni yıl var. Şimdiden halkımızın yeni yılını kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir sene geçirmelerini diliyorum. Halkımızın yeni yıl kutlamalarında çok dikkat etmeleri gerekiyor. Vaka sayılarımızda ciddi bir düşüş varken, gevşeme göstermeyelim. Mümkün olduğu kadar yeni yılda akraba, komşu ve arkadaş ziyaretleri yapmamalıyız. Önceden yapılan planlamalar daha sonra ciddi sıkıntılara neden olabilir’ dedi.

‘Coronavirüs sürecinde tehlike bizi hep en yakından geliyor’

 Pehlevan, son olarak, ‘Bir sonraki yeni yılda sevdiklerimizle beraber daha güzel kutlamalar yapmak için bu yıl evlerimizden çıkmayalım. Kurallara uyalım.Sevdiklerimizle bir sonraki yıl beraber olmak için hayatımızdan bazı fedakarlıklar yapmalıyız. Çünkü coronavirüs sürecinde tehlike bizi hep en yakından geliyor. Bunların önüne geçmeliyiz. Sevdiklerimizle ömür boyu ayrı kalmamak tedbirleri gevşetmeyelim. Tüm Kocaeli halkından ricamız yakaladığımız bu düşüş seyrini devam ettirmek için bize destek olmalarıdır” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —