Tarih: 02.06.2022 07:32

Kocaeli Üniversitesi 110 Sözleşmeli Personel alıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Üniversitesi 110 Sözleşmeli Personel alıyor

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre Kocaeli Üniversitesi birimlerinde (tüm ilçeler dâhil) görevlendirilmek üzere ekteki linkte özellikleri beliritilen sözleşmeli personel istihdamı yapılacaktır.

Adayların, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde https://basvuru4b.kocaeli.edu.tr internet adresinden online olarak başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru süresinin son günü resmi tatil gününe rastlaması halinde takip eden iş günü saat 18:00’e kadar müracaat kabul edilecektir. Süresinde yapılamayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler sebebiyle geç yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/993795/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-kocaeli-universitesi-110-sozlesmeli-personel-aliyor




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —