Tarih: 26.05.2023 12:49

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge MYO’dan, DEPREMZEDE MİNİKLERE İNGİLİZCE DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge MYO’dan,

DEPREMZEDE MİNİKLERE İNGİLİZCE DESTEĞİ

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümüöğrencilerinden Seçil Alcar, Halkla İlişkiler Kampanyası adlı ders kapsamında bir Sosyal Sorumlulukfaaliyetine imza attı.

2254 dakika online ders işledi

Bu çerçevede, “İngilizce Hedefine Birlikte Ulaşıyoruz” projesini hayata geçirdi.“There is notry, there is only do (Denemek yok, yapmak var)” sloganı ile 21 hafta boyunca, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 4. Sınıf öğrencilerine ulaşan Seçil Alcar, 2254 dakika online ders işleyerekminik öğrencilere İngilizce konusunda destek sağladı.

Teşekkür etti

6 Şubat Kahramanmaraş ve 20 Şubat Hataydepremleri sonrası, deprem bölgesinden çocuklar ile bağlantı kurularak online eğitimlere dahil edildiler. Gazanfer Bilge öğretim üyelerinden Oğuz Yavuz Yılmaz tarafından 2012 yılında kurulan ve onunöncülüğünde Sosyal Sorumluluk alanında faaliyetlerine devam eden “Anı Elinde Tutanlar” topluluğuiçerisinde böyle anlamlı projeleri hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Seçil Alcar, kendisine bu imkanı sağladığı için proje koordinatörü Oğuz Yavuz Yılmaz’a ve online derslerine katılanöğrencilerine teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin, İngilizce derslerindeki başarılarının artmasındanduydukları mutluluk gözlerinden okunuyordu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —