Tarih: 26.06.2019 13:39

Kocaeli Üniversitesi’nde 620 İletişim Fakültesi öğrencisi MEZUN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

KOÜ İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo-TV-Sinema, Görsel, İletişim Tasarımı ve Reklamcılık bölümünden 620 öğrenci mezun oldu.

KOÜ İletişim Fakültesi’nin mezuniyet törenine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki,  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gürsoy Değirmencioğlu, Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. İhsan Karlı, Dr. Öğretim Üyesi Betül Pazarbaşı, Prof. Dr. Emel Baştürk Akça ile çok sayıda öğrenciler katılım sağladı.

Pösteki, ‘Mezunlarımızın yolunu bilimin ışığı aydınlatsın’

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr Nigar Pösteki, şunları söyledi: “Öğrencilerimiz başarıdan başarıya koşarken bizleri gururlandıracaklar. Bu şeref tablosunun en büyük mimarları akademisyenlerimizdir. Mezunlarımızın yolunu bilimin ışığı aydınlatsın. Sizler ülkeniz ve insanlık için de başarılı olmak zorundasınız. Hepinize üstün başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun’ dedi.

Mutlulukları ve heyecanları görmeye değerdi

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan 620 öğrencinin mutluluğu ve heyecanı görmeye değerdi. Konuşmaların ardından öğrenciler mezuniyet belgelerini alarak, keplerini fırlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —