Tarih: 11.08.2023 13:08

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Deniz Taksi Durağı Başkanı Naci Gedik’in davetini kıramadı TAKSİCİLERİ DİNLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Deniz Taksi Durağı Başkanı Naci Gedik’in davetini kıramadı

TAKSİCİLERİ DİNLEDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bir yeni Hükümet Konağının inşaatını inceleme ve bilgi alma amacıyla geçtiğimiz gün ilçemizde geldi. İnceleme sonrasında Deniz taksi Durağı Başkanı Naci Gedik’in davetini kıramayan Vali Yavuz, Deniz Taksi Durağı’nın konuğu oldu, taksicileri dinledi.

Gedik’in teklifini kırmadı

Yeni Hükümet Konağı inşaatının incelenmesinin ardından Deniz Taksi Durağı Başkanı Naci Gedik’in daveti üzerine taksicilerin konuğu olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,  taksiciler ile bir süre sohbet ederek, Taksicileri dinledi. Taksiciler Vali Yavuz’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, istek ve taleplerini ilettiler.

Sıkıntılarını dile getirdiler

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un ziyaretine Gölcük Belediye Başkan yardımcıları Fikret Ormancıoğlu ve Ahmet Karadağ, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Turhan, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül eşlik etti. Ziyaret sırasında yaşadıkları sıkıntılar dile getiren taksiciler, özellikle akşam saatlerinde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yaşanan trafik sıkıntısını belirtirken, ilçemizde yapımı devam eden yatırımlar konusunda da fikir alışverişinde bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —