Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünü kutluyoruz” dedi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yayınladığı mesajda, “30 Ağustos’ta kazanılan bu destanla milletimiz, kendisine reva görülen esaret gömleğini yırtıp atmış, ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Büyük Zafer’den aldığımız ilham ve cesaretle, Türkiye’yi daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz.
Büyük Zafer’in 98. yılında milletimize bu zaferi armağan eden İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Büyük Millet Meclis’imizin saygıdeğer üyelerini ve kahraman ordumuzun kadınıyla erkeğiyle birer Mehmetçik olmuştüm askerlerini ve isimsiz kahramanlarınırahmetle, minnetle yâd ediyorum.
Aziz Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Aziz Milletimizin, gelişmesini ve kalkınmasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık güçlü devlet geleneğimiz ve medeniyet tasavvurumuz, güçlü toplum, ordumuz ve yine milletimizin karakterinde saklı olan milli ve manevi değerleri karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olamayacak ve asil milletimiz güçlü adımlarla, büyük hedeflerine doğru emin bir şekilde yürümeye devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.

MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,04
-
EURO
51,17% -0,30
-
GRAM ALTIN
6537,95% -1,27
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




