-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,05% -0,29
-
GRAM ALTIN
7327,04% -0,38
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abiş’e SERİ ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş’e seri ziyaretler devam ediyor. Yapılan ziyaretlerde yakın zamanda vefat eden Ulaşlı Eski Belediye Başkanı Burhan Abiş’in yeğeni olan Berna Abiş’e baş sağlığında bulunuluyor.
Bu ziyaretler içinde, Gölcük’ten Tüm Engelliler Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Zehra Sarı, Dernek Sekreteri Zeynep Özdemir, İş İnsanı Salih Ergün, Gölcük Haber Gazetesi Yazı işleri Müdürü Serap Durukan ve Gölcük Haber Gazetesi Koordinatörü Yalgın Sesigüzel’den oluşan heyet, Başkan Vekili Berna Abiş’i makamında ziyaret edip başsağlığı dileklerini ilettiler.
Ziyarette duygu yüklü dakikalar yaşandı
Yapılan ziyaretten oldukça memnun olan Başkan Vekili Berna Abiş, Gölcük heyetine teşekkür etti. Ziyarette Merhum Burhan Abiş ile ilgili anılar paylaşılması oldukça duygu yüklü dakikaların yaşanmasını sağladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, “Böylesine güzel dostlukların yıllar geçse de unutulmaması, kalplerde yaşatılması çok anlamlı bir kez daha Amcam Merhum Burhan Abiş ile gurur duydum” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir projeyi hayata geçirerek, açılışa hazırlanıyor
Gölcük heyeti ziyarette ayrıca Gölcük genelinde engelli çocuklar için yapılması arzu ettikleri çalışmalar ve aktiviteler hakkında bilgiler vererek Başkan Vekili Berna Abiş’i yapılması planlanan bu aktivitelerde görmek istediklerini belirttiler. Başkan Vekili Berna Abiş’de bu yönde bir açıklamada bulunarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çok anlamlı bir çalışmaya imza atarak tüm Engelli çocukların ve onların ailelerinin yararlanacağı özel bir projenin hizmete sunulmasına yaklaşıldığını son hazırlıkların yapıldığını belirtti.
Haber: Serap DURUKAN
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
İZLEYENİ OLAN SAVAŞ
KÖRFEZRAY’DA 5 TBM HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR
ŞEHİTLİKLER 18 MART’A HAZIRLANIYOR
VERGİ SUÇU FİRARİSİNE OPERASYON
VALİ AKTAŞ EV ZİYARETLERİ YAPTI
Yükleniyor




