Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin’den BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin iade-i ziyaretlere başladı. 12. Dönem Yönetim Kurulu Üyelerini tek tek makamlarında ziyaret eden Başkan Çetin, üyelerinin ardından İlçe Belediye Başkanlıklarına yönelik ziyaretlere başladı.
İlk olarak Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret eden Başkan Çetin, Kocaeli Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi vererek yeni dönem ile ilgili olarak genel değerlendirmede bulundu. Ziyaretten dolayı Başkan Çetin’e teşekkür eden Başkan Sönmez, kent konseylerini önemsediklerini, kent konseylerinin etkinliğini ve verimliliğini artırmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Daha sonra Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’i makamında ziyaret eden Başkan Kadir Çetin, Kandıra’nın tarım ve turizm açısından Kocaeli için önemli bir noktada olduğunu ve yapılan çalışmaların çok değerli olduğuna dikkat çekti. 2024 Mahalli İdare Yerel Seçimlerinde göreve gelen Başkan Ölmez’e başarı dileklerini ileten Başkan Çetin ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Ölmez de Kadir Çetin ve yönetimini tebrik ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çalışmalar hakkında bilgi aldı
Kandıra’nın ardından Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ı ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin, Başkan Kocaman ile gündeme dair konular ve kent konseyleri ile ilgili görüştü. Kartepe’de kent konseyi kurulması ile ilgili Başkan Kocaman’ın düşünceleri alan Çetin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kocaeli Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Sayın Kocaman, ziyaretinden dolayı Çetin’e teşekkür etti. Son olarak Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’ye ziyarette bulunan Başkan Çetin, Sayın Gökçe ve ekibini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette kent konseyleri üzerine değerlendirmede bulunuldu ve güncel konular hakkında görüşüldü. Başkan Gökçe nazik ziyaretlerinden dolayı Kadir Çetin’e teşekkür etti.
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,26% -0,10
-
GRAM ALTIN
6416,41% -3,09
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




